Wie ben ik?

 

Ik ben Marieke (1981) moeder van twee heerlijke meiden en al ruim 20 jaar samenwonend met de leukste man. Mijn hele leven ben ik al gefascineerd in alle vormen van sport en beweging. Ik kan mezelf zeker wel sportief noemen.

 

16 jaar runde ik mijn eigen horeca zaak. Maar het was  tijd om het roer om te gooien.

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde mijn passie voor sport en gezondheid overbrengen op anderen. 

In 2006 begon ik met paaldansen en deed dat meteen op hoog niveau.

In 2008 werd ik Nederlands kampioen paaldansen en vele wedstrijden en prijzen volgden. 

 

In 2011 opende ik mijn eigen studio in het centrum van Middelburg.

Ik starte met het geven van paaldans en yoga lessen. Deze paaldans lessen geef ik nu nog steeds. 4 dagen in de week staan er lessen in de paal op het rooster. Iedereen is welkom. IK geef lessen aan kinderen en volwassenen, beginner sof gevorderd. 

 

De stap om het roer totaal om te gooien had ik veel eerder moeten doen. Ik ging eindelijk weer met plezier naar mijn werk. Ik Merkte dat het les geven mij energie bracht. Ik geniet er elke dag nog van mijn passie over te kunnen brengen op andere mensen. En vindt het fijn mijn kennis met andere te delen. Sporten maakt je niet allen lichamelijk maar ook metaal fit.

Zo groeide ook mijn interesse in fitness, voeding en mindset.

Maar ik wilde meer!!

Ik starte met sporten in de sportschool en al snel zag ik ook daar het competitie aspect. Ik vindt het heerlijk om ergens voor te gaan en om een doel te stellen. En zo begon mijn bikini fitness avontuur. 

Ik schreef mezelf in voor mijn eerste wedstrijd, een beginners wedstrijd, en ik haalde meteen het goud binnen. Mijn doel werd daarna bijgesteld. Ik wilde DAT jaar nog op het NK staan. En wat denk je, ik stond er en ik pakte Het zilver. Maar dat niet alleen ik kwalificeerde mij voor het WK in Athene. Wauw een WK!! Wie had dat gedacht. Maar de reis was nog niet klaar. Het WK was geweldig ik pakte daar een mooie 3e plek. Ik stond daar letterlijk al nieuwkomer tussen al die ervaren atleten. Wat was en ben ik daar trots op.

Nu begeleid ik vrouwen die net als ik een doel hebben.Wat dat doel ook is. Ik hou ervan vrouwen letterlijk en figuurlijk sterk te maken.  

Dingen die je over mij moet weten:

 

* Ik heb een echte winnaars mentaliteit. 

* Ik geef lessen, personal trainingen en coach mensen vanuit    mijn hart.

* Ik ben erg nauwkeurig en ben niet snel tevreden.

* Ik ben altijd in voor een grapje en gezelligheid.

* Reizen vind ik het mooiste wat er is.

* ik kan intens genieten van op het water zijn.

* Ook ik hou van lekker en ongezond eten en cocktails. :)

 

Contact 

Zusterstraat 35 4331 KG Middelburg
info@fitmiddelburg.nl

Tel: 0618549756