Pole Dancer

Paaldansen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is paaldansen misschien wat voor jou!

Paaldansen is een super veelzijdige sport waar je niet alleen kracht, maar ook lenigheid traint. Het is ook een uitdagende sport omdat je elke les weer wat nieuws leert.

Ik geef ruim acht jaar paaldanslessen voor jong en oud en voor beginners en gevorderden. Zelf ben ik Nederlands kampioen geweest en ook mijn leerlingen hebben verschillende titels gewonnen.

We beginnen bij 0, geen paniek, je hoeft dus niet supersterk of superlenig te zijn. We bouwen elke week een beetje op.

Wil je weten of paaldansen iets voor jou is? je kunt altijd een proefles meedraaien. Een proefles paaldansen kost €10,-.

 

Wil jij alle basis technieken van het paaldansen leren boek dan nu een beginnerscursus De beginnerscursus bestaat uit 10 lessen in 10 weken en kost €110,-. Je kunt je lessen gemakkelijk inplannen in de online agenda. Er van maandag t/m woensdag verschillende lessen voor elk niveau.

 

Heb je al ervaring met paaldansen? En beheers je alle basis technieken al. Maak dan een keus uit de verschillende abonnementen 

Train je voor een wedstrijd?  1 keer per maand is er op vrijdag een speciale wedstrijd training. In deze training is plek voor 4 deelnemers. Tijdens deze les kan je ongestoord he wedstrijd routine in elkaar zetten of oefenen. De kosten van deze les zijn   

€ 10,-