top of page
dik.jpg
Big Change 

Wil jij meer dan 25 kilo afvallen dan is dit traject echt wat voor jou!

 

Het big change traject is bedoelt voor vrouwen die samen met mij serieus willen gaan kijken naar hoe je je leven helemaal om kan gooien. Op weg naar een fitter en gezond leven met wat kilo's minder.

Ik begin dit traject met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hier in kunnen we kennismaken en kijken wat je precies verwacht en of ik jou dat kan bieden. Natuurlijk is dit gesprek ook bedoeld om te kijken of er een klik is en of we beiden het zien zitten om 10 weken met elkaar te gaan werken.

Mocht je na dit gesprek willen starten volgt er een uitgebreiden vragenlijst. (deze is online) Aan de hand van het gesprek en de antwoorden van de lijst ga ik een plan maken.

Samen kijken we naar wat je nu eet en wat er anders zou kunnen. Maar vooral wat jij anders zou willen. Samen komen we tot een plan wat bij jou past en wat dus ook goed vol te houden is. Maar belangrijk wat ook het gewenste resultaat op levert.

Bij dit traject hoor ook de small Group training. 10 weken op rij ben je welkom om in kleine groepjes samen met andere dames te komen sporten. De training word aangepast op jouw lijf, dus heb je klachten of pijntjes? Geen probleem hier kan gemakkelijk rekening mee gehouden worden. Naast de wekelijkse training volgt er ook een bewegingsplan voor thuis of waar je ook wilt bewegen.

Mocht je buiten om de trainingen vragen hebben dan kan je mij altijd bereiken via de mail of whats app. Wil je extra trainingen of coachings sessies bij boeken kan dat natuurlijk maar dit zit niet bij de prijs inbegrepen.

bottom of page