PERSONAL TRAINING​​

 

Er kunnen verschillende redenen zijn om een personal trainer in te schakelen. Misschien vind je de sportschool te groot en onpersoonlijk en voel je je niet op je gemak. Het kan ook zijn dat je je een specifiek doel hebt gesteld en daarbij passende begeleiding nodig hebt. 

Een personal training is op jou persoonlijk gericht. In mijn privé gym zijn er geen pottenkijkers, trainen wij één op één en push ik jou tot de max. Samen kijken wij wat jouw doel is en gaan wij deze behalen. Ik zorg ervoor dat jij sporten weer leuk gaat vinden omdat je nu wel resultaten zult zien en trots kan zijn op wat je hebt behaald.

 

 

Op welke gebieden kan ik iets voor jou betekenen?

  • Afvallen

  • Vet verliezen 

  • Aankomen

  • Spiermassa opbouwen

  • Behouden van streefgewicht

  • Hebben van meer energie

 

Voor de personal training kan je kiezen voor het boeken van een losse les of het een abonnement voor 1 of 2 keer per week. Een abonnement is voor minimaal 3 maanden

€195 per maand voor 1 x per week trainen 

€350 per maand voor 2 x per week trainen

€525,- voor een digitale 10 rittenkaart (14 weken geldig)

Voor meer informatie vraag nu een kennismakingsgesprek aan. Let op antwoord komt vaak terecht in je spam.

web_edited.jpg
Helaas zit ik momenteel vol

Om de kwaliteit van mijn cliënten te bewaren is het momenteel niet meer mogelijk om meer personaltrainingen te kunnen geven.

Dat houd in dat er tot eind 2022 geen plek meer beschikbaar is voor nieuwe klanten.Ik hanteer nu met een wachtlijst. Zodra er plek beschikbaar is neem ik contact met u op.

Wil jij toch graag meteen bij mij aan de slag verwijs ik je graag door naar mijn Samen fit Traject of groepslessen.