Recensies

Wat klanten zeiden over Fit Middelburg

01

Ben in mei begonnen bij Marieke. Heb een voedingsschema en sport schema gevolgd. En daarbij 1x per week personal training. De afgelopen 10 weken een super resultaat behaald. Veel spieropbouw, een hoop kilo's kwijt terwijl ik niet te zwaar was, een betere lichaamshouding en veel meer energie! Nu een nieuwe manier aangeleerd voor het omgaan met voeding en beweging die voor mij werkt. En die vol te houden is in mijn drukke leven. Marieke kijkt individueel naar wat werkt en geeft goede adviezen. Ook prima bereikbaar voor vragen tussendoor of wat ondersteuning. Thanks Marieke

02

Ik raad FitMiddelburg zeker aan! Ik heb zelf gekozen voor een voeding schema en een sport schema. Marieke heeft uitgebreid met mij gepraat over wat ik zelf wilde, en waar ik me comfortabel bij zou voelen en daar heeft ze uitstekend rekening mee gehouden (In mijn geval was dat mijn gewicht zelf niet weten maar alleen of ik afviel of niet). Ook tussen weegmomenten in heeft Marieke contact gehouden om te vragen hoe alles gaat. Voor mij heeft dit traject niet alleen gezorgd dat ik gezonder eet en gezonder ben qua bewegen maar ook dat ik mezelf een stuk beter voel over mezelf.

03

Door een ander voedingspatroon, helemaal op maat gemaakt, ben ik zonder hongergevoel een aantal kilo's kwijt geraakt. Marieke past tussentijds (ook op mijn verzoek) het menu aan en vraagt geregeld hoe het gaat. Ik voel mij fit en heb mij het 'nieuwe' eten al helemaal eigen gemaakt. Wil jij ook het roer omgooien en fitter, gezonder en slanker worden? Ga dan voor Fit Middelburg!

04

De yoga lessen zijn echt super! flexibiliteit, balans en zelf een beetje kracht komen er aan te pas. Met de yogawheel houdt het de les erg afwisselend en leuk!

05

Super fijn eetschema gekregen van Marieke en met daarbij sporten voelde ik me vol energie en werd ik lekker strak 🙏

06

Heb hele goede begeleiding van Marieke gehad. Als je even in een dipje zit, moedigt ze je aan om door te gaan, maar geeft ook aan dat soms een dipje niet erg is, als je de draad maar weer oppakt! Ik was (volgens haar) soms te hard voor mezelf. Fijn om te horen! Dank je wel!

07